Новини

Кои най-нови игри може да опитате след Палмс Бет регистрация
08.03.2023 17:25:58

 

Характеристиката на един бетинг сайт, която е най-важна, за да разберем визията му е актуализацията на неговия каталог. Сега ще ви обясним какви нови заглавия има на разположение след Палмс Бет регистрация, за да добиете представа какво да очаквате.

 

Един от новите доставчици на платформата се нарича Spinomenal

 

Ще стартира в страната чрез платформата Palms Bet CT Interactive. Играчите на българската платформа ще имат достъп до заглавия на Spinomenal, като Majestic King, Wolf Fang, Poseidon's Rising, Book of Diamonds и Book of the Demi Gods II: The Golden Era.

От компанията казват, че са Палмс Бет са пионери на българския пазар и се развиват все по-успешно като бизнес. Играчите винаги са на първо място за Palms Bet и от там са развълнувани да предоставят техните игри на."

От Палмс Бет казват, че библиотеката с игри на Spinomenal е добре дошла, особено Spinomenal Universe, и ще продължи да надгражда каталога на компанията.

Altenar е компания, която от скоро работи с Palms Bet за пълното техническо преобразяване и по-голямо разнообразие

Altenar, известен доставчик на софтуер за спортни залагания и iGaming, направи значителна стъпка напред в своята стратегия за глобално разширяване чрез партньорство с Palms Bet, известна операторска група.

България отдавна е ключова цел за Алтенар, а прогнозите са, че до 2026 г. секторът на спортните залагания в страната ще генерира над 850 млн. евро (928,8 млн. долара) приходи, което представлява значително увеличение от почти 600 млн. евро (655,6 млн. долара) в сравнение с преди шест години.

Съгласно споразумението българските клиенти на Palms Bet ще имат достъп до признатата многоканална технология за спортни залози на Altenar, както и до широк набор от спортни, виртуални селекции и такива от електронните спортове. Поредното партньорство между Altenar и Palms Bet следва поредица от успешни сътрудничества, тъй като двете компании вече стартираха съвместната си дейност на няколко европейски и африкански пазара.

 

Третото скорошно голямо партньорство е с компанията за казино съдържание Wazdan

 

Укрепвайки своето източноевропейско позициониране, тя започна работа по предоставяне на съдържание с Palms Bet. Чрез това сътрудничество българските играчи ще получат достъп до множество издания на Wazdan, включително асортимент от 14 подбрани слот заглавия.

 

Това ще е само първата от много съвместни дейности, тъй като iGaming разработчикът в момента работи усилено по това да разшири своята дейност в Европа и по-специално в България. Те са уверени, че съвместната работа ще бъде изпълнена с успехи в резултат на това партньорство и очакват с нетърпение още повече български играчи да се насладят на техните вълнуващи игри."

 

Включени в селекцията от слотове на Wazdan в сайта са игри като:

 

●        Larry the Leprechaun

●        9 Lions

●        Great Book of Magic Deluxe

●        Sizzling 777 Deluxe

●        Magic Stars 9

●         Black Horse Deluxe

●        Fruit Mania Deluxe

●         Lucky Reels.

 

И това са само най-новите попълнения

 

Към момента на написването на този текст, на платформата могат да бъдат открити игри от цели 18 различни доставчика. Включват се по-големи имена като Pragmatic, CT и прочие, но и редица по-нишови и независими издадели на софтуер. Това осигурява голямо разнообразие от игри с различни механики и поставя Палмс Бет на лидерско място по отношение на разнообразието от предложения за игра.

Често покрай новите игри се организират интересни инициативи

Това може да бъде седмица или месец на новите игри, дали от един или от няколко доставчика. Там се организират различни инициативи за тези игри, в които може да спечелите различни награди, свободни ходове и какво ли още не. Има и такива случаи, в които игрите се разкриват постепенно по една или две във всеки ден от периода, като отново може да се включат някакви активности за всяка от тях.

Другото хубаво нещо е, че се предлагат демо версии на всички вече над 500 игри

Когато на платформата бъде добавено ново заглавие, вие можете напълно безплатно да играете на него, без да рискувате никакви средства. Така ще разучите символите, допълнителните екрани, комбинациите, начина на действие и прочие. Ще си създадете собствена стратегия. Този демо режим не е наличен само в началото, а и след това. По всяко време може да го пуснете и да експериментирате. Освен това за игрите е обозначено колко волатилни са, което е може би най-важната характеристика, която обяснява поведението на даден слот при игра в дългосрочен, а и не само, план.