Peugeot 407 Coupe

Мотор Модел Работен Обем От До
2.2 i 16V (160 Hp) - 2230 см3 2005 -
2.7 V6 24V HDi (205 Hp) - 2720 см3 2005 -
3.0 i V6 24V (211 Hp) - 2946 см3 2005 -