Новини

Нова серия на Mercedes-Benz Viano
03.07.2011 09:14:06

Специалната серия на Viano ще се продава в Европа от тази пролет, като ще се предлагат две версии – удължена и компактна. Edition 125 на Viano Avantgarde има привлекателен външен вид, богато оборудване и отлично поведение на пътя.

Viano Avantgarde Edition 125 ще се предлага в черен (Obsidian black) или сребърен (Brilliant silver metallic) цвят на каросерията. Колата е с олекотени лети джанти с размер 19 цола, хромирани външни огледала, хромирани части по праговете и предната броня, както и на задната врата.
 
Интериорът на специалната серия на Viano е изключително луксозен и стилен. Седалките са спортни с кожа (Lugano leather) или със специална дамаска „Twin DINAMICA”. Циферблатите се осветяват в бяла светлина, а педалите са от неръждаема стомана.
 
Седалките са четири самостоятелни кресла, като тези отзад имат същите възможности за регулиране като предните. Облегалката за главата и тази за ръцете могат да се регулират за да бъдат максимално удобни за пътниците.
 
Mercedes-Benz Viano Avantgarde Edition 125 се предлага с два V6 двигателя, които се комбинират с автоматична трансмисия. Първият е дизел V6 CDI с обем 3.0 литра, максимална мощност 224 к.с. и максимален въртящ момент 440 Nm. С него автомобилът ускорява от място до 100 км/час за 9.2 секунди и има максимална скорост 201 км/час.
 
Вторият е бензинов с обем 3.5 литра и мощност 285 к.с., като ускорението му е за 10.4 секунди, а максималната скорост е 217 км/час.
 

 източник: automedia.bg