Новини

Mitsubishi със специална модификация на Eclipse
04.27.2011 10:15:21

Сегашното, четвърто по ред поколение на модела се произвежда от 2006 година и скоро производството му ще бъде преустановено, като от японската фирма засега не планират заместник.

Специалната модификация на Mitsubishi Eclipse ще бъде предлагана във всички версии на оборудване (GS, GS Sport и GT). От стандартната версия ще се отличава по надписите SE (Special Edition) в задната част на каросерията, по черния цвят на черупките на огледалата за обратно виждане и 18 цоловите лети джанти в тъмно сив цвят.

Още в стандартното изпълнение на SE влица кожен салон със загряване на седалките и автоматично регулиране, с камери за наблюдение на пространството зад автомобила, с висококачествена аудиосистема Rockford Fosgate с мощност 650 вата и девет репродуктора и възможност за включване на телефон чрез Bluetooth. При купето Eclipse ще има и панорамен люк на покрива.
 
Специалната версия на Eclipse ще се предлага с два двигателя – четирицилиндров атмосферен бензинов двигател с обем 2.4 литра и мощност 162 к.с. (при версии GS и GS Sport) и бензинов двигател с 6 цилиндъра, обем 3.8 литра и мощност 265 к.с., който ще се комбинира с автоматична трансмисия с пет скорости.
 
 
 
 
 
 
източник: automedia.bg