Новини

Ford обогатява своята продуктова гама
03.05.2011 16:12:18

Все още не са известни всички подробности за автомобила, но става ясно, че дължината му е 4 060мм., а благодарение на липсата на централни колонки и на плъзгащите се задни врати, той предлага отвор на вратите от 1 500мм., което го превръща в номер едно по този показател в неговия клас.

Иначе дизайнът на Ford B-MAX ясно го причислява към новите модели на марката и въпреки че до появата му на пазара през 2012-та вероятно ще настъпят леки промени по него, те едва ли ще са значителни.


От Ford хвалят новия си модел за гъвкавия му интериор, което на прост език означава, че всички седалки, с изключение на шофьорската, лягат в хоризонтално положение, като по този начин освобождават място за голямо количество товар, чиято дължина може да достигне до 2,35 метра.

Въпреки че не се разкрива какви са двигателите на Ford B-MAX, става ясно, че в него ще видим за първи път новия бензинов, 1.0-литров агрегат, който е трицилиндров с турбина. По предварителни данни той ще има две версии, чиито мощности ще са 89 и 108к.с. 

 

източник: autoblog.bg