Новини

Chevrolet пуска специален пакет на Corvette
04.08.2011 14:01:43

Компанията Chevrolet, която е основана преди 100 години, от един от пионерите в моторните спортове, реши да пусне специален пакет за Corvette, с който да почете както юбилея, така и своя създател Луи Шевроле.

Пакетът е наречен Centennial Edition и е вдъхновен от спортните корени на марката, като ще се предлага от лятото на тази година за всички версии на спортната кола, включително за Grand Sport, Z06 и ZR1.



Всички екземпляри, оборудвани с този пакет, ще са в черния цвят Carbon Flash Metallic, със сатенено черни графики и черни джанти Centennial Satin Black, които ще са с размери 18 или 19 инча отпреди и 19 или 20 инча отзад, в зависимост от версията на Corvette.

Chevrolet Corvette Centennial Edition разполага с адаптивния контрол на амортисьорите на окачването Magnetic Selective Ride Control, като с него се изчерпват механичните промени. За сметка на това обаче, пакетът включва множество специални знаци, като образа на Луи Шевроле, който присъства върху задните колонки, централните капаци на главините на колелата и волана.
 

 

източник: autoblog.bg