Новини

Volvo С70 Inscription ще се появи в Лос Анджелис
11.09.2011 14:01:19

На неотдавна завършилото автомобилно изложение във Франкфурт Volvo ознаменува важна за марката премиера с Volvo С70. За започващото, след няколко дни шоу в “града на Ангелите” шведите са решили да не останат с празни ръце и се готвят да презентират новата специална версия на модела с добавка към името Inscription Edition.

Ексклузивния модел ще е достъпен само в две цветови решения: черен, бял и черен металик. За да подчертаят “баровския” нрав на купе-кабриолета създателите му са го качили на черни 18-инчови колела с лети джанти. Налични са също ксенонови фарове със светодиодни елементи за дневно осветяване и контрастиращи хромирани детайли.

В салона е логично да се очаква лукс и комфорт, за което спомагат кресла, наречени Sovereign Hide, а арматурното табло е тапицирано в премиум кожа и украсено с алуминиеви декорации.

Под капака на Inscription “мърка” 2,5-литров петцилиндров турбо-двигател с електронен блок за управление Polestar, благодарение на който се достига мощност от 250 к.с. Всъщност, по желание на поръчителя може да бъде вграден всеки един агрегат, наличен за C70, както бензинов, така и дизелов.

Производството на С70 Inscription е ограничено: в цял свят ще бъдат продадени едва 2000 бройки.  

 

 

 

източник: automedia.bg